Hvordan fyller du leppepomade

1

Leppepomade er et populært kosmetisk produkt som brukes til å beskytte og fukte leppene.Den brukes ofte i kaldt, tørt vær eller når leppene er sprukne eller tørre.Leppepomade kan finnes i mange forskjellige former, inkludert pinner, potter, tuber og klemrør.Ingrediensene i leppepomade kan variere mye, men de fleste inneholder en blanding av mykgjørende midler, fuktighetsbevarende midler og okklusive midler.

Mykgjøringsmidler er ingredienser som mykgjør og glatter ut huden.Vanlige mykgjøringsmidler som brukes i leppepomade inkluderer kakaosmør, sheasmør og jojobaolje.Disse ingrediensene bidrar til å myke opp og fukte huden, slik at den føles mer behagelig og mindre tørr.

Fuktighetsbevarende midler er ingredienser som bidrar til å holde på fuktigheten i huden.Vanlige fuktighetsbevarende midler som brukes i leppepomade inkluderer glyserin, hyaluronsyre og honning.Disse ingrediensene hjelper til med å tiltrekke og holde på fuktighet, holde leppene hydrerte og forhindre at de blir tørre eller sprukne.

Okklusive er ingredienser som skaper en barriere på huden, og forhindrer tap av fuktighet.Vanlige okklusiver brukt i leppepomade inkluderer vaselin, bivoks og lanolin.Disse ingrediensene skaper et beskyttende lag på leppene, hindrer fuktighet i å fordampe og holder leppene hydrert.

Leppepomade kan brukes til å behandle en rekke leppetilstander, inkludert tørrhet, sprukken og sprekker.Den kan også brukes til å beskytte leppene mot tøffe værforhold, som kalde temperaturer og sterk vind.I tillegg kan leppepomade brukes til å forberede leppene for leppestift eller andre leppeprodukter, da det bidrar til å skape en jevn, jevn overflate.

Når du velger en leppepomade, er det viktig å vurdere dine individuelle behov og preferanser.Hvis du har sensitiv hud, se etter en leppepomade som er parfymefri og formulert for sensitiv hud.Hvis du er ute etter en leppepomade med ekstra solbeskyttelse, velg en med SPF 15 eller høyere.

Hvordan gjør dufyll leppepomade?Ydu kan følge disse trinnene:

2

1.Velg en leppepomadebeholder: Du kan kjøpe tomme leppepomadetuber eller gjenbruke en gammel leppepomadebeholder.

2.Smelt leppepomadebasen: Du kan bruke enVarmesmeltetankfor å smelte leppepomadebasen.

Vær forsiktig så du ikke overopphetes.Velg bedre en god kvalitetstank med temperaturkontroll for både fyringsolje og leppepomade inni.

3. Legg til smak og farge (valgfritt): Du kan tilsette eteriske oljer, naturlige smaker og fargestoffer til den smeltede leppepomadebasen for å gi den en unik smak og utseende.DeHomogeniserende tanktrengs.

4.Hell leppepomadeblandingen i beholderen: Bruk enleppepomade Pouring Machineå helle den smeltede leppepomadeblandingen i beholderen.Eller bruk enVarm fyllemaskinmed enkelt dyse, dobbel dyse, fire dyser eller seks dyser for å gjøre automatisk fast volum nøyaktig fylling.

5. La leppepomade avkjøles: La leppepomade avkjøles og stivne ved romtemperatur eller iKjølemaskin.

6. Deksel og merk beholderen: Når leppepomaden har stivnet, sett lokk på beholderen og merk den med ingrediensene og utløpsdatoen.

GIENICOS har den automatiske direkte påfyllingslinjen som kan utføre kapping og merking uten arbeid.Du kan se mer i vår VIDEO-kanal:

Det er det!Din leppepomade er nå klar til bruk.

Eventuelle spørsmål om hvordan du fyller leppepomade, vennligst skriv til oss via kontakten nedenfor:

Mailto:Sales05@genie-mail.net 

Whatsapp: 0086-13482060127

Internett: www.gienicos.com


Innleggstid: 24. februar 2023