10 beste farge kosmetiske maskiner

I dag vil jeg introdusere deg ti veldig praktiskefarge kosmetiske maskiner.Hvis du er en kosmetikk-OEM eller et merkevarekosmetikkselskap, ikke gå glipp av denne artikkelen full av informasjon. I denne artikkelen vil jeg introduserekosmetisk pulvermaskin,mascara lipgloss maskin,leppepomade maskin,leppestift maskin,neglelakk maskinognoen farge kosmetiske multifunksjonsmaskiner.

1,Produksjonslinje for neglelakkserumfylling

Hvis fabrikken din ofte trenger å produsere små flasker med kosmetikk som essensielle oljer, essenser og massasjeoljer.Så ikke gå glipp av å vite om denne produksjonslinjen, den kan realisere fylling og lokk på forskjellige flasker på samme produksjonslinje ved å justere armaturet.

 

2,Krympehylsemerkemaskin
Når vi er i pakkeprosessen av kosmetikk, støter vi ofte på et problem, mascara, lipgloss, leppestift og annen slank, lett kosmetikk kan ikke stå på den vertikale merkemaskinen.Denne merkemaskinen for horisontale krympehylser løser dette problemet veldig bra.

 

3,Løs pulverfyllingsmaskin
Når vi fyller kosmetiske tørre pulver som løst pulver og talkum, møter vi ofte problemet med støv på grunn av at pulveret er for lite.Denne maskinen kan hjelpe deg med å løse dette problemet, og den kan også veie mens du fyller.

 

4,Silikonform leppestift produksjonslinje
Vi trenger ofte å legge til LOGO eller noen mønstre på overflaten av leppestiften.Denne maskinen kan realisere raffinement og automatisering av leppestift.

 

5,Lip Balm produksjonslinje
Det er en produksjonslinje som håndterer hele flyten av produksjonsprosessen for leppepomade, se hvordan det fungerer.

 

6,Lipgloss Mascara fyllingsmaskin
Automatisering av fylling og kapping av mascara og lipgloss er et vanskelig problem mange kosmetikkprodusenter står overfor.På grunn av den spesielle innpakningen til mascaraen er det lagt til en innebygd propp.Vi kan til og med løse automatisk plassering av indre plugger.

 

7,Leppestift fargekode merkemaskin
Fargeetikettene på bunnen av leppestiften, holder fabrikken din dem fortsatt én etter én for hånd?Denne merkemaskinen er designet for automatisk merking av leppestiftfargeetiketter.

 

8,6 i 1 Meilting Tank Machine
Denne maskinen brukes profesjonelt til forsmeltefunksjonen til leppestift og andre kosmetiske materialer før fylling. 6 i 1-designet sparer plass, og kan eventuelt legge til vanlig oppvarming.

 

9,Vacuum Dispersion Tank For Lipstick Mascara

Denne leppestiftspredningspotten er en øvre dispergeringshodestruktur spesielt designet for egenskapene til leppestift, som kan spre og emulgere grunnleggende materialer som leppestift og lipgloss i høy hastighet.

 

10,Pulverizermaskin for kosmetisk tørt pulver
Denne maskinen løser problemet med å knuse og produsere tørt sprøtt pulver i kosmetisk industri, kjemisk industri og farmasøytisk industri.Den er mye brukt for å produsere høykvalitets pulverkake, blusher etc.


Innleggstid: Jan-05-2023